Lenyűgöző esküvői fotók

HA EDDIG MÉG SOSEM ÁLLTATOK KAMERA ELŐTT, AKKOR SEM KELL AGGÓDNOTOK AZ ESKÜVŐ FOTÓZÁSONflourish-top

Valódi érzelmek

Valódi érzelmek

Az esküvő fotózás során igyekszem diszkréten, a háttérből megörökíteni az eseményeket, az ifjú pár szerelmes pillantását, a násznép boldogságát és a lakodalom önfeledt hangulatát.

Az előzetes beszélgetésünkön tisztázok veletek minden fontos kérdést, egyeztetjük az események forgatókönyvét, hogy Ti majd zavartalanul élvezhessétek az esküvőtöket, miközben megörökítem számotokra a legszebb mozzanatokat. Csodás fotókon láthatjátok majd vissza a káprázatos menyasszonyi ruhát, a szerelmes pillantásokat, az öleléseket, mosolyokat, a családtagok örömkönnyeit, az egyedi esküvői tortát. Mindvégig tisztelettel és maximális odaadással figyelek majd rátok és a vendégeitekre.

Az esküvői fotósorozat időtlen emlékké varázsolja a múló pillanatokat. Fotóimmal örökre megőrizheted a házasságkötésetek meghitt hangulatát, és a fényképekkel bármikor felidézheted a pároddal átélt boldogságot.

TUDNIVALÓK

KREATÍV FOTÓZÁS

Kreatív fotózáson csak Ti lesztek a főszereplők, ekkor kizárólag rólatok készülnek olyan egyedi felvételek, amelyeken az általatok megálmodott gyönyörű környezetben szerepeltek.

A kreatív fotózás során instrukciókat adok, hogy a legelőnyösebb helyzetben, kedvező fényviszonyok között és megfelelő háttérrel készülhessen a fénykép. Mindvégig arra törekszem, hogy a lehető legkevesebb beavatkozással, a személyiségeteket tükröző, rátok leginkább jellemző helyzetekben, pózokban örökítselek meg benneteket.

Kreatív fotózáson a stílusotokhoz igazodó vidám, romantikus felvételek születnek az oldott légkörű beszélgetés közben. A helyszín lehet akár egy parkban, vagy erdőben, sziklákon, vagy a Balatonon, esetleg valamelyik kastélyban, vagy hotelben, amit Ti választotok.

MIKOR LEGYEN A KREATÍV FOTÓZÁS ?

A legideálisabb, ha az esküvőtől külön napon van. Ebben az esetben nem szorít az idő, nincs rohanás, így a ti arcvonásaitok is kisimultabbak lesznek. Ezen túl lehetőség nyílik egyedi helyszínekre menni, könnyebben igazodunk az időjáráshoz, illetve megoldható a kellemesebb késő délutáni fényekben vagy a naplementében való fényképezés.

Persze az esküvő napján is megoldható, ekkor azonban kicsit feszítettebb a tempó. Az esküvő forgatókönyvének tervezéskor minimum 2 órával érdemes kalkulálni.

JEGYESFOTÓZÁS

Kiváló alkalom arra, hogy belekóstoljatok egy fotósorozat készítésének rejtelmeibe. A jegyesfotózáson megismerhetitek, hogyan zajlik a fényképezkedés, milyen is a kamera előtt állni, így az esküvőtökön már profik módjára fogtok mozogni a kreatív fotózáson.

Nem utolsó sorban pedig remek fotókat készítek majd rólatok, amelyeket felhasználhattok akár az esküvői meghívók, köszönő kártyák tervezésekor is.

HA NINCS ÖTLETETEK

Nem okoz gondot, az sem, ha még nincs kialakult elképzelésetek a fotózással kapcsolatban. A megbeszélésünk alkalmával minden bizonnyal találunk valamit ami nektek is tetszik.

A portfoliómat átnézve inspirálódunk és megkeressük a hozzátok legjobban passzoló stílust. Én azon leszek, hogy élvezzétek a fotózás minden percét!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS MENETE

Az ajánlat pontosításakor megbeszéljük a fotózás legfontosabb elemeit (időpontok, helyszínek). A házasságkötésetek előtt néhány héttel pedig konkrétan egyeztetjük a menetrendet, ha van ceremóniamester, vagy vőfély, akkor az általa összeállított forgatókönyv ismeretében. Az esküvőt megelőző napon telefonon érdeklődöm, hogy nem változott-e a menetrend. A Nagy Napon időben érkezem, hogy lehetőségem legyen egy kis terepszemlére, gyors egyeztetésre.

Az esküvői fotózás gyakori elemei:

  • menyasszony / vőlegény készülődésének fényképezése
  • első pillantás / kikérő megörökítése
  • kreatív páros fotózás
  • szertartások, eskü, gyűrűhúzás fényképezése
  • gratulációk, csokordobás fotózása
  • csoportképek elkészítése, násznép fényképezése
  • bevonulás és köszöntések fotózása a vacsora / ebéd helyszínén
  • nyitó tánc, lakodalom, játékok, mulatság, esküvői torta megörökítése

… és rengeteg apró mozzanat, melyek teljessé teszik a képsorozatot

MIKOR ÉRDEMES LEFOGLALNI A FOTÓST?

Ha fontos számotokra, hogy az esküvőtöket olyan profi fotós örökítse meg, akinek a fényképei elnyerik a tetszéseteket, akkor az esküvő napjának kitűzését követően érdemes mielőbb kiválasztani a fényképészt.

Fontos figyelembe venni, hogy vannak olyan népszerű hónapok illetve napok, amelyekre sokkal nehezebb szabad fotóst találni. Ekkor több mint egy évvel az esküvő előtt már érdemes lefoglalnotok a számotokra szimpatikus fotográfust.

FÉNYKÉPEK ÁTADÁSA

A képfeldolgozás elengedhetetlen részét képezi az igényes digitális fényképezésnek. A professzionális képszerkesztő programokkal (Adobe Lightroom és Photoshop) végzett utómunkámmal olyan egyedi többletet kapnak a nyers képek, melyek tovább emelik a fotók hangulatát. Igyekszem mielőbb elvégezni ezt a feladatot, de több száz felvétel átválogatása és aprólékos “finomhangolása” bizony időt vesz igénybe.Az esküvőt követő pár héten belül mindig elkészülök a számítógépes utómunkákkal. A fotókat digitálisan (JPG formátumban), nyomdai méretben, képkidolgozásra készen kapjátok meg.

Igény esetén a leggyönyörűbb felvételekből egyedi FineArt fotókönyet (fotóalbumot) készítek nektek, illetve ha megrendelitek papírképeket is biztosítok.

flourish-top

 

Keressetek és beszéljük meg az elképzeléseiteket!

Oldott hangulat

Oldott hangulat

FESZENGÉS NÉLKÜL

Hasznos tippekkel és trükkökkel segítek nektek abban, hogyan készülhet rólatok is a legelőnyösebb fénykép. A fotózás során végig ötletekkel, beállításokkal inspirállak benneteket. Nem kell erőltetett pózokban feszengve állnotok.

Meggyőződésem, hogy a könnyed, felszabadult hangulatú fotózás a legjobb felvételek titka, ahol megmutatkozik az őszinte érzelem.

Kreatív fotózás

Kreatív fotózás

EGYEDI STÍLUSÚ KÉPEK

Kiváló alkalom az egyedi, álomszép képek készítésére a kreatív fotózás, illetve az esküvőtök előtti jegyes fotózás.

Az előzetes megbeszélésen minden fontos részletet tisztázunk és egyeztetjük, hogy milyen elképzelésetek van a képekkel kapcsolatban. Közösen ötletelünk és megkeressük a számotokra legjobb lehetőségeket.

Apró részletek

Apró részletek

100% FIGYELEM

Az események forgatagában figyelmet fordítok mindenre, a spontán elkapott pillanatokra, a legapróbb részletre is.

Fényképészként arra törekszem, hogy az álatalam készített esküvői albumodat lapozgatva ugyanúgy megdobbanjon a szíved, mint amikor a Nagy Napon az életed párja mellett állva kimondtad a szerelmedet jelképező szót –  IGEN!

flourish-bottom

Te is jót akarsz?

Professzionális esküvő fotózás, rugalmas rendelkezésre állás.

Te is jót akarsz?

Professzionális esküvő fotózás, rugalmas rendelkezésre állás.