NE KOCKÁZTASS! TALÁLD MEG A LEGJOBBAT!

FOTÓS VÁLASZTÁS KELLEMETLEN MEGLEPETÉSEK NÉLKÜL

győri esküvői fotós

NE KOCKÁZTASS! TALÁLD MEG A LEGJOBBAT!

FOTÓS VÁLASZTÁS KELLEMETLEN MEGLEPETÉSEK NÉLKÜL

ESKÜVŐI FOTÓST KERESEL?

HA MOST SZERVEZITEK AZ ESKÜVŐTÖKET, NEM KELL TÖBBÉ AGGÓDNOTOK A FÉNYKÉPEK MIATT!

Egy álomszép esküvő szervezése rengeteg munkával és döntéssel jár. Az egyik ezek közül az esküvői fényképész kiválasztása. Ha időben elkezditek a keresést, akkor még nagy a választék de sajnos a kínálat nagyon vegyes. A fotózásban kevésbé járatos ifjú párok gyakran nehezen tudják megítélni, hogy számukra melyik fotós lenne a legjobb választás.

A rengeteg fénykép és az árajánlatok özönében elveszik a lényeg – a kapcsolat.

A fotózás, főleg a szerelmes, meghitt pillanatok megörökítése kölcsönös összhangot igényel a fotós és köztetek. Az igazi érzelmeitek és a egyéniségetek megmutatása egy idegen előtt megfelelő bizalmat feltételez.

Vajon a kiszemelt fényképész jó fej lesz a fotózáson?

DÖNTÉS ELŐTT

AZ ESKÜVŐI RUHÁT IS FELPRÓBÁLOD MIELŐTT KIVÁLASZTOD

PRÓBÁLD KI A FOTÓST IS!

A legtöbb menyasszonyhoz és vőlegényhez hasonlóan gondolom Ti sem vagytok profi modellek, és talán kicsit izgultok is a fotózás miatt. Aki még nem volt profi fotózáson, az tart attól, hogy róla nem lehet jó képet készíteni, feszengni fog az erőltetett pózokban.

Lehet másképpen is! Egy oldott légkörű, vidám séta alkalmával remek képek készülhetnek. Én segítek nektek a hozzátok illő legjobb beállítás megtalálásában, ötletekkel inspirállak benneteket, ha szükséges.

KREATÍV FOTÓZÁS

NÉZD MEG MIRE SZÁMÍTHATSZ!

Az exponálást követően a helyszínen még nem mindig látszik milyen is lesz majd a végleges kép. A fotók a digitális utómunkával nyerik el végső tartalmukat, a korszerű szoftverekkel lehet megtölteni színekkel, tónusokkal, dinamikával a kamera által készített nyers felvételeket.

Az aprólékos kivitelezésnek köszönhetően lesz egységes stílusa a fotósorozatnak.

IGÉNYES KÉPKIDOLGOZÁS

AZ ÉN FELADATOM, HOGY GYÖNYÖRŰ KÉPEKET KÉSZÍTSEK A BOLDOGSÁGOTOKRÓL, A TI DOLGOTOK CSUPÁN ÜNNEPELNI ÉS ÉLVEZNI AZ ESKÜVŐTÖK MINDEN PILLANATÁT.

Földi Pál vagyok, győri esküvői fotós.

Megtisztel az érdeklődésetek. Ha elnyerem a bizalmatokat és engem kértek fel fotózásra, akkor az esküvőtökön mindvégig mellettetek leszek segítő figyelemmel és kreatív ötletekkel.

Több mint 15 éve fotózom. Győr és környékén kívül az ország bármely pontján vállalok esküvői- és jegyes fotózást. Rendelkezem a jogszabályi előírásoknak megfelelő képesítéssel, valamint elvégeztem Magyarország egyik legnívósabb esküvői fotós képzését is (UGEF), ahol nemzetközileg elismert fotográfusoktól tanulhattam. Tagja vagyok az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének és a MyWed közösségének.

Minden felkérés egy inspiráló kaland számomra, melyben olyan pillanatok részese lehetek, amiket a kamerám segítségével mesélhetek el másoknak. A fotózás során igyekszem feltűnés nélkül, a háttérből megörökíteni az eseményeket és a természetes érzelmeket. Szükség esetén azonban segítek, hogy a Nagy Napotok felhőtlen boldogsággal teljen. Bízom benne, hogy a portfóliómban lévő felvételeim láttán elkülditek az ajánlat kéréseteket.

FELKÉRÉSETEK EGY INSPIRÁLÓ KALAND SZÁMOMRA.

esküvői fotós dipali

“Minden tudásommal azon vagyok, hogy képeimmel elkápráztassalak benneteket! “