FELSZABADULTAK LEHETTEK

A kreatív fotózáson már mindketten kicsit feszültebbek vagytok. Addigra már több hónapnyi stresszes szervezés van a hátatok mögött. Arról nem is beszélve, hogy ha az esküvő napján tartjátok a fotózást, úgy az esküvői stressz is rajtatok van, sőt, még az idő is sürget. 

Ezzel szemben a jegyesfotózás során felszabadultan állhattok a kamera elé: kényelmes ruhában, nyugodt szívvel és nagy mosollyal. Nem kell izgulnotok sem a ruhátok, sem a nap további része miatt.

A legjobb fényképek mindig úgy születnek, ha az ifjú pár önmagát adja és nem a beállított fotókra törekszünk. Feledkezzetek meg róla, hogy fotózáson vagytok és érezzétek jól magatokat, az én dolgom pedig, hogy elkapjam a pillanatot. Így lesznek a képek őszinték és bensőségesek.

 

jegyesfotózás

 

VAN IDŐ EGYMÁSRA HANGOLÓDNI

Sokaknak okoz elsőre problémát, hogy elengedjék magukat a kamera előtt. Sok mindenen múlhat a ráhangolódás, köztük a megfelelő helyszínen és az esküvői fotós szakértelmén is. Sokéves tapasztalatommal olyan egyszerű praktikákkal és tippekkel tudok segíteni nektek, melyek könnyedebbé és fesztelenné teszik számotokra a fotózást.

Ezért is remek alkalom a jegyesfotózás, hiszen itt ráérünk megismerkedni egymással és a kamerával. Nem csak, hogy sokkal jobb képek készülhetnek így, de az esküvői kreatív fotózás alkalmával már úgy fog menni minden, mint a karikacsapás.

kreatív jegyesfotózás győr

 

A KÉPEKET FELHASZNÁLHATJÁTOK SAJÁT HONLAPOTOKHOZ

Esküvői weboldal készítésén gondolkoztok? Az Esküvő Online felületén fejlesztői tudás nélkül, akár ingyen is létrehozhattok személyre szabott honlapot. Ezt használhatjátok meghívó helyett is, hiszen minden információt fel tudtok tüntetni rajta és elég csak egy e-mailben kiküldenetek a hozzá tartozó linket a vendégeknek. Tartalmát pedig utólag is bármikor frissíthetitek, ha valamilyen változás állna be a Nagy Napot illetően.

Az esküvői honlapra készíthettek galériát is közös képeitekből. Ehhez pedig mi passzolhatna jobban, mint a jegyesfotózáson készült profi, mégis természetes képek? Ezek mindjárt az oldal felső részén szerepelnek, így bepillantást engedhettek a vendégeknek kapcsolatotok meghittségébe, sőt, rögtön az esküvőre is hangolhatjátok őket.

Az Esküvő Online-on további hasznos esküvőszervező funkciókat is találtok a többezeres szolgáltatói adatbázistól az Esküvői Piactérig.

fekete fehér jegyes foto